Holland House staat op internationaal Xplor congres

Holland House, onderdeel van de business unit Document Management van de Solipsisgroep, neemt deel aan het Vendor en Speakers Forum van Xploration 16 – de jaarlijkse Xplor-conferentie, die van 5 tot 7 april wordt gehouden in Orlando, Florida (VS).

Holland House staat op de beurs, presenteert en participeert in een plenaire paneldiscussie. Xploration is wereldwijd de grootste Customer Communications Conference over print, digital, mobile & social. “Onze partners spelen een belangrijke rol in het succes van de Xploration-evenementen”, stelt Skip Henk, President en CEO van Xplor International. “Naast het feit dat op de beursvloer de nieuwste technologie wordt getoond, zullen deelnemers aan de conferentiesessies problemen van eindgebruiker beter begrijpen en hun expertise delen.”

Centraal output

Aan het Vendor Forum nemen de beste solution providers uit de industrie deel, waaronder Holland House. Volgens Wim Buitenhuis, algemeen directeur van de Solipsisgroep, is Xploration het platform bij uitstek om de producten en oplossingen van Holland House nog beter bij een internationaal publiek onder de aandacht te brengen. “Met UniSpool en PrinTaurus worden organisaties wereldwijd voorzien van een centraal te managen output- en printmanagementtool. Een beheertool waarmee de complete output- en printomgeving locatie- en serveronafhankelijk inzichtelijk is. Proactief kunnen managen van outputstromen- en printstoringen zorgt voor het sterk verminderen van kosten aan de infrastructuur en medewerkers.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter