Fujitsu op CeBIT 2016 met document capture oplossingen

De document capture-oplossingen van Fujitsu sluiten aan bij het thema van CeBIT Digital Economy 2016: join – create – succeed. PFU, een dochtermaatschappij van Fujitsu, demonstreert er Fujitsu-documentscanners: een lijn van oplossingen die bedrijven helpen bij de steeds groter wordende uitdaging om informatie op papier over te zetten naar digitale content. PFU is te vinden in hal 3, van 14 t/m 18 maart 2016.

PFU demonstreert op CeBIT 2016 een serie oplossingen om informatie op papier te integreren in elektronische opslagsystemen. Maar ook de nieuwe Fujitsu fi-serie documentscanners is er te zien: de nieuwe standaard in desktopscanners met PaperStream-software. Deze software converteert scans naar afbeeldingen van hoge kwaliteit en versnelt optische tekenherkenning significant, waarmee digitale transformatie in een stroomversnelling komt. PaperStream Capture biedt organisaties een veelzijdige oplossing voor het gehele capture-proces, inclusief een intuïtieve interface om de informatietoevoer in digitale werkzaamheden te verbeteren.

Een andere highlight in de stand zijn de Software Development Kits (SDK) voor ScanSnap-, fi-serie- en netwerkscanners. Deze kits leveren de tools waarmee onafhankelijke softwareontwikkelaars en -verkopers geïntegreerde applicaties bouwen en op maat gemaakte documentscanoplossingen voor klanten creëren. Ten slotte is er de Fujitsu SP-scannerserie: dé oplossing voor bedrijven die hun productiviteit met scanners kunnen verhogen.

“Om bij te blijven in een wereld die steeds digitaler wordt, zoeken allerlei organisaties naar manieren om elektronisch beheer van documenten in al hun businessprocessen te implementeren”, zeg Mike Nelson, vicepresident van PFU (EMEA) Ltd. “Onze lijn van professionele documentscanners blijft bedrijven ondersteunen en stelt ze in staat concurrerend te blijven in het huidige economische klimaat, dat zo snel verandert.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter