Fujitsu-documentscanners voor digitale transformatie

PFU toont Fujitsu-documentscanners voor digitale transformatie tijdens CeBIT 2017

PFU Ltd., dochteronderneming van Fujitsu, toont zijn nieuwste Fujitsu-documentscanners tijdens CeBIT 2017 op de stand van Fujitsu Technology Solutions in hal 4, A38.

De nieuwe toevoegingen aan het portfolio draaien vooral om het ondersteunen van de klant in zijn digitale transformatie. De multifunctionele scanners kunnen een grote hoeveelheid pagina’s per dag scannen en zijn ontworpen om de productiviteit te verhogen voor klanten uit diverse sectoren, waaronder de publieke sector, de financiële dienstverlening en de gezondheidszorg. Tijdens CeBIT 2017 worden de nieuwe Fujitsu-scanners op zo’n manier gedemonstreerd dat gebruikers direct zien hoe ze hun workflows kunnen stroomlijnen en kosten kunnen terugdringen.

Ook in de spotlight tijdens CeBIT: ScanSnap Cloud, een gratis dienst waarmee je gescande data direct naar cloudapplicaties overzet. Zonder verbinding met een computer of smart device. ScanSnap Cloud wordt aangeboden voor de ScanSnap iX100- en iX500-modellen van de ScanSnap-productlijn. Deze producten zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik in een professionele omgeving.

  • Integratie van papieren informatie in digitale workflows
  • Krachtige en multifunctionele documentscanners voor meer productiviteit
  • Gescande data direct naar de cloud sturen, zonder computer of smart device

Over PFU

PFU Limited (Japan), een dochtermaatschappij van Fujitsu, is de producent van Fujitsu-scanners. PFU is een wereldwijd opererende IT-onderneming die computerhardware, randapparatuur en bedrijfssoftware ontwikkelt, produceert en verkoopt.

PFU (EMEA) Limited is actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van Fujitsu-documentscanners. Het Europese hoofdkantoor werd in 1981 in het Verenigd Koninkrijk opgericht en heeft kantoren in Duitsland, Italië en Spanje en een Knowledge Suite in Groot-Brittannië, Italië, Frankrijk en Rusland. Voor meer informatie zie: www.fujitsu.com/nl/scanners.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter