Eric Drossaert aangesteld als directeur van QNH Consulting Belgium

Drossaert gaat zich richten op de verdere groei van QNH Consulting Belgium en de uitbreiding van het portfolio.

Eric Drossaert

Eric Drossaert (54) is aangesteld als nieuwe directeur van QNH Consulting Belgium. Drossaert gaat zich richten op de verdere groei van QNH Consulting Belgium en de uitbreiding van het portfolio. De focus van QNH Consulting Belgium ligt op dit moment op applicatieontwikkeling. Het portfolio wordt in de komende periode verder uitgebreid met de expertise die QNH in Nederland ook heeft op het gebied van business analytics, cloud, digital experience en blockchain.

Kennis en ervaring als basis voor groei

Met zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring is Eric een aanwinst voor het bedrijf. Na zijn opleiding Bedrijfseconomie begint Eric in 1986 zijn carrière als consultant bij Gemeentepolitie Weert. Daarna werkt hij jarenlang bij Ordina waar hij in contact komt met Hen Snackers en Erwin van den Bosch, mede-oprichters van QNH Consulting. De afgelopen jaren heeft Drossaert met zijn eigen bedrijf STEMDA Consultancy groei mogen realiseren bij vele organisaties, waaronder Novisource, Irmato en Nspyre. De opgedane kennis over het realiseren van groei gaat hij nu in de praktijk brengen bij QNH Consulting Belgium.

Eric Drossaert over zijn aanstelling bij QNH Consulting Belgium: “Met veel enthousiasme en vertrouwen ga ik de rol van directeur QNH Consulting Belgium vervullen. QNH is een mooi bedrijf met een stevige positie in Nederland. Door onder andere een breder portfolio aan diensten aan te bieden wil graag onze positie in België uitbouwen. Daarnaast zijn het aantrekken van professionals en het stimuleren van de ontwikkeling zaken die in mijn ogen zeer belangrijk zijn. Ik kijk er naar uit om met gedreven professionals nog meer succesvolle projecten voor klanten te realiseren.”

Hen Snackers, algemeen directeur bij QNH Consulting: “We zijn blij dat Eric ons met zijn enthousiasme en kennis van groei komt versterken. Hij spot kansen en weet wat er nodig is om een organisatie succesvol te laten groeien, zowel intern als extern. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Eric gaat bijdragen aan de adoptie van onze actuele thema’s in België en hiermee onze groei in België een impuls geeft.”

Over QNH Consulting

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering door de inzet van slimme IT-oplossingen. Hierdoor kunnen organisaties via IT innoveren en beter presteren. De dienstverlening van QNH richt zich op het optimaliseren van de informatievoorziening, onderliggende IT-architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Het bedrijf verbindt nieuwe technologieën met bestaande en is daarbij verantwoordelijk voor advies, ontwikkeling, implementatie en beheer.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter