Emerce Update #8: Artificial intelligence The Future is Now!

De toegevoegde waarde, implementatiemogelijkheden en de risico’s van AI

Kom op 12 december 2019 naar de Emerce Update AI en krijg inzicht in de toegevoegde waarde, implementatiemogelijkheden en de risico’s van AI. En leer hoe je AI succesvol kan integreren in je eigen organisatie.

Kunstmatige intelligentie (AI) is overal, denk aan de zelfrijdende auto, compleet geautomatiseerde warenhuizen en algoritmes die klantgedrag voorspellen. AI neemt ons steeds meer taken uit handen, waarmee de invloed op bedrijfsprocessen en ons leven groeit.

Wat kan AI voor jouw onderneming doen en waar begin je met het gebruik van AI- gebaseerde oplossingen? Het gebruik van AI om waarde toe te voegen aan het bedrijf blijkt in de praktijk gecompliceerd. Het vereist inzicht in de eigen processen en in de snel evoluerende scala aan technologieën die kunnen helpen.

Voor wie?

Emerce Update #8 – Artificial Intelligence  is voor iedereen die meer wil weten over de toekomst van AI  en de mogelijkheden die AI biedt voor de eigen organisatie.

  • 10+ (internationale) sprekers: De meest interessante sprekers, experts, cases en panels on stage.
  • 1 topdag: Wat kan AI voor jouw onderneming doen en waar begin je met het gebruik van AI- gebaseerde oplossingen?
  • 100+ bezoekers: Voor iedereen die meer wil weten over de toekomst van AI en de mogelijkheden die AI biedt voor de eigen organisatie.

Locatie

B. Amsterdam vormt het toneel voor Emerce Update #8: AI. B. Amsterdam is het grootste startup ecosysteem in Europa en beschikt over creatieve werkruimtes voor innovatie, onderwijs en groei.

Adres: Johan Huizingalaan 400, 1066 JS Amsterdam

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter