EBPI en Onior gaan partnership aan

EBPI, specialist in informatieketens, heeft een belang genomen in Onior, specialist in digitalisering en dossieroplossingen. Deze samenwerking moet voor beide partijen tot nieuwe kansen en voordelen leiden.

Johan Mastenbroek, directeur EBPI, ziet dat Onior met zijn specialisatie in documentgerichte oplossingen in de EBPI-gedachte van keteninformatisering past. “Zij zijn thuis in alle aspecten van ongestructureerde informatie, waar wij ons juist hebben gespecialiseerd in transactionele en gestructureerde informatie. We zijn dus volledig complementair.”

Schaalbaarheid

Door de strategische samenwerking breidt EBPI haar portfolio uit met standaard diensten voor digitale dossiers en archivering. Voor Onior betekent het partnership meer ruimte voor groei en verdere professionalisering en schaalbaarheid van haar dienstverlening.

Uitwisseling

EBPI richten zich op de inrichting, verbetering en het beheer van geautomatiseerde informatie-uitwisseling. En dan gaat het om zogenaamde verantwoordingsinformatie. Dat kan zowel puur vertrouwelijke informatie zijn, als ook deels publieke informatie, zoals de jaarrekeningen en –cijfers. “Die diensten leveren we aan verschillende overheidspartijen en het bedrijfsleven”, aldus Mastenbroek. EBPI heeft certificaten behaald voor IT servicemanagement (ISO20000), kwaliteitsmanagement (ISO9001) en informatiebeveiliging (ISO27001).

Informatieprocessen

Richard Smit, directeur Onior, erkent de waarde van de samenwerking. “Onior is juist gespecialiseerd in de dossiermatige samenhang van ongestructureerde informatie en het borgen van de integriteit, authenticiteit en beveiliging van documenten in het digitale dossier. Onze klanten beheren, ontsluiten én archiveren grote volumes documenten in een diversiteit van processen; van juridische zaken en contractbeheer tot personeelsdossiers. De gezamenlijke oplossingen worden door deze samenwerking nog nauwer aan elkaar gekoppeld. Daardoor krijgt de informatie voor de gebruiker meerwaarde en levert voor de opdrachtgever inzichten op, die voorheen niet of zeer moeilijk te verkrijgen waren. Bovendien moeten deze informatieprocessen en dossiers voldoen aan wet- en regelgeving, een belangrijk onderdeel van onze expertise. Dat samenspel tussen EBPI en Onior sluit prachtig op elkaar aan.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter