Doculayer ontwerpt met Artifical Intelligence de nieuwe ECM standaard

Enterprise Content Management platform dat geavanceerde cognitieve mogelijkheden binnen handbereik van de eindgebruiker brengt

Onior Group B.V. kondigt de lancering van Doculayer aan, het eerste Enterprise Content Management (ECM) platform dat geavanceerde cognitieve mogelijkheden binnen handbereik van de eindgebruiker brengt. Ontworpen met Artificial Intelligence (AI) als uitgangspunt, zet Doculayer de nieuwe standaard voor de gehele ECM-industrie.

“De meeste ECM-oplossingen die al 10-15 jaar beschikbaar zijn, blijven substantieel achter op het vlak van innovatie en een moderne user experience. Doculayer is hierop ons antwoord”, vertelt Richard Smit, Directeur bij Onior. Voorzien van een vooruitstrevende, door AI gedreven user experience, zet Doculayer de trend in een nieuwe generatie ECM-oplossingen. “Voor ons gaat de user experience veel verder dan alleen een mooie interface. Een geweldige user experience is als de gebruiker razendsnel zijn documenten vindt, zelfs als hij niet exact weet hoe hij moet zoeken. En dit maken we mogelijk door het gebruik van

De verschillende AI-technologieën die het hart van Doculayer vormen zijn Natural Language Processing (NLP), machine learning, deep learning en image recognition. Met de brede cognitieve mogelijkheden van het Doculayer content management platform, is het eenvoudiger dan ooit om de informatie te vinden die de gebruiker nodig heeft. Met Doculayer wordt de echte waarde van content zichtbaar gemaakt.

Optical Character Recognition (OCR) en NLP-technologieën zorgen ervoor dat gescande documenten vindbaar worden gemaakt, en maken deze beschikbaar voor geavanceerde text analytics en verdere verwerking. Onleesbare tekens en verkeerd herkende woorden worden automatisch gecorrigeerd door de Doculayer Post-OCR service – een innovatieve oplossing die gevonden woorden afstemt op bestaande content of het woordenboek dat door Doculayer machine learning is gemaakt.

Met de image recognition functies worden beelden automatisch getagd met kenmerken die door Doculayer, gebaseerd op de visuele karakteristieken, zijn herkend. Het algoritme gebruikt deep learning technieken en is getraind met een omvangrijke set beelden, waardoor assets in Doculayer worden verrijkt met waarde en betekenis.

Doculayer is ontworpen voor gebruikers die vanuit een veilige en centrale opslag van documenten snel toegang wensen tot de content die zij nodig hebben – altijd en overal. En met AI-technologie wordt niet alleen het zoekraken of verkeerd archiveren van documenten voorkomen, het verzekert gebruikers ook van betere zoekresultaten. Als de content er is, zal Doculayer het vinden.

Over Onior

Onior is leverancier van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen, die de gebruiker centraal stellen. Onior is dé partner van toonaangevende organisaties in vele marktsegmenten – van de digitale rechtbank tot in-store promoties en digitale assets, van HR-oplossingen tot legal contract discovery. Doculayer is een cognitief content management platform, met slimme oplossingen voor digitale personeelsdossiers, digitale assets, contracten en archivering.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter