Doculayer.ai zoekt nieuwe partners in Nederland

Doculayer.ai, leverancier van een intelligent contentplatform op basis van artificial intelligence en machine learning, is op zoek naar nieuwe partners. Met het aantrekken van onder meer consultancy organisaties, system integrators en resellers wil het bedrijf de groei op de Nederlandse markt versnellen.

Doculayer.ai helpt organisaties om met artificial intelligence en machine learning grote hoeveelheden ongestructureerde informatie te analyseren, te verrijken en te verbeteren. Organisaties die oplossingen van Doculayer.ai gebruiken zijn onder andere KPN, Ahold en het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Als veelbelovende startup ontving Doculayer.ai vorig jaar 3 miljoen euro groeikapitaal. De organisatie heeft zich ten doel gesteld internationaal marktleider te worden op het gebied van Intelligent Content Management. “Om dit te realiseren zien we naast het uitbreiden van onze organisatie een belangrijke rol voor partners”, zegt Wim van Dam, mede-oprichter & sales en marketing director bij Doculayer.ai.

Ondersteuning nieuwe partners

Voor ondersteuning van nieuwe partners biedt Doculayer.ai diverse mogelijkheden. Nieuwe partners krijgen een bootcamp aangeboden waarin ze in 5  dagen worden klaargestoomd om de oplossingen van Doculayer.ai te kunnen configureren en implementeren bij klanten. Het doel van het partnerprogramma is om nieuwe partners zodanig te trainen op data science en artificial intelligence dat ze de mogelijkheden en onmogelijkheden op de juiste manier kunnen inschatten. Daarvoor krijgen ze, naast de bootcamp ook toegang tot uitgebreide documentatie en worden ze ondersteund door de engineers van Docylayer.ai bij de implementatie van de oplossingen bij klanten.

Versnelde groei op de Nederlandse markt

“Wim van Dam, mede-oprichter & sales en marketing director bij Doculayer.ai: “We zijn op zoek naar consultancy organisaties, system integrators en resellers die onze groei op de Nederlandse markt kunnen versnellen. Dat kunnen wel zeer diverse clubs zijn. Het kunnen enerzijds specialisten zijn in Robotic Process Automation (RPA) die zich bewust zijn van het feit dat er voor het structureren van informatie intelligente informatiemanagement-oplossingen nodig zijn. Maar ook partners actief in document management, die met onze AI-oplossingen extra waarde willen toevoegen aan hun oplossingen, zijn welkom. Grote system integrators zijn ook erg interessant voor ons omdat zij onze technologie eenvoudig kunnen toevoegen aan de diensten die ze klanten al bieden.”

Groeiambities in Nederland en daarbuiten

Van Dam: “We zijn in eerste instantie met name op zoek naar partners in Nederland. Dit is onze thuisbasis en hier zien we nu de grootste kansen voor groei. Op termijn hebben we ook internationale groeiambities. Eventuele partners uit het buitenland kunnen zich dus zeker ook bij ons melden.”

Over Doculayer.ai

Doculayer.ai is een intelligent contentplatform dat ongestructureerde informatie verwerkt en beheert met behulp van AI en machine learning-technologieën. Hierdoor kan Doculayer.ai grote hoeveelheden informatie automatisch analyseren, verbeteren, verrijken en beter vindbaar maken. Doculayer.ai integreert naadloos met bedrijfsapplicaties en processen in het bestaande IT-landschap, en kan daardoor ongestructureerde informatie verwerken in reeds aanwezige systemen. Hiermee speelt het bedrijf in op de explosieve groei van informatie en de handelingen die nodig zijn om data op de juiste wijze, conform privacywetgeving (AVG), te bewaren.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter