DOCFactory neemt Infomare over

Per 1 januari jl. heeft DOCFactory het adviesbureau Infomare overgenomen. Infomare is, net als DOCFactory, gespecialiseerd in projecten voor archief-, data- en documentbeheer en is actief in Nederland en België.

Hanneke Smulders (Infomare, zittend aan de tafel rechts) met Michiel de Koning, Monique Vermeulen en Laurens Verbeek (DOCFactory, van links naar rechts)

Monique Vermeulen, medeoprichter van DOCFactory, zegt over de overname: “Infomare is een mooi bedrijf, met een goede naam, dat bekend staat om haar kwaliteit en resultaten voor opdrachtgevers. De activiteiten van Infomare sluiten aan op en passen binnen de informatie- en archiefmanagement activiteiten van DOCFactory. Met de overname breiden we onze activiteiten in kwalitatief opzicht nog verder uit.”

Hanneke Smulders voegt hier aan toe: “Ik ben zeer content met deze stap. DOCFactory geeft mij alle vertrouwen dat de klanten van Infomare bij hen in goede handen zijn.” Eigenaar en oprichter Smulders heeft besloten om het vanwege gezondheidsredenen rustiger aan te doen.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter