Digitale Postkamer voor de assurantiebranche

Automatisch verwerken slimme formulieren en naverrekeningen wordt verder door ontwikkeld.

Naar aanleiding van de Meetup sessies die DDi Information Automation Engineers vorige maand heeft georganiseerd is de softwareontwikkelaar uit Hoofddorp (de komende maanden) druk met het doorontwikkelen van de Digitale Postkamer voor de assurantiebranche. De input van de professionals uit de branche wordt zeer serieus genomen. Eén van de wensen; het automatisch verwerken van slimme formulieren en naverrekeningen in samenwerking met FinConnect is nu al in gebruik.

Automatisch verwerken slimme formulieren en naverrekeningen

DDi en FinConnect – de maker van slimme formulieren en de module naverrekeningen – hebben de afgelopen 2/3 weken schouder aan schouder gestaan om de slimme formulieren en de naverrekeningen automatisch te laten verwerken door de DDi Transaction Robot. En het werkt al in de praktijk. De eerste twee kantoren profiteren hier al van. Zonder tussenkomst van enige menselijke handeling verwerkt de TA Robot – zoals DDi hem afgekort noemt – alle slimme formulieren en naverrekeningen die binnenkomen. Naast het bijwerken van de gegevens in het systeem, komen ze uiteraard direct in het juiste dossier, met de juiste omschrijving. De behandelaar krijgt een taak in zijn/haar werklijst om voor de klant aan de gang te gaan. Iets overtypen is hierdoor nooit meer nodig.

Naast deze praktische insteek hebben FinConnect en DDi meer ideeën met elkaar uitgewisseld. Thom Menssink, Directeur DDi: “We worden enthousiast van elkaar en krijgen hier een hoop extra energie van. Deze samenwerking gaat ongetwijfeld nog veel moois opleveren voor de verzekeraars.”

Over DDi Information Automation Engineers

Wij DDi’ers geloven dat bedrijven optimaal willen communiceren met hun klanten. Door de huidige 24/7 internet economie zijn die klanten echter veeleisender geworden. Op alle mogelijke manieren nemen ze contact op met bedrijven. Via e-mail, post, social media, fax, etc. Informatie komt overal de organisatie binnen en wordt bewaard in mailboxen, de Cloud, mappen op de server en postbakjes. Voordat berichten kunnen worden behandeld, zijn ze vaak al door vele handen gegaan. Organisaties zijn drukker met het bericht dan met de inhoud. Onze missie is om ieder bericht, ongeacht het medium, inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter