Digital Workplace Day belicht trends in digitale mobiliteit

Inspirerende keynotes met ideeën voor digitale transformatie

Dutch IT-channel organiseert op donderdagmiddag 26 september 2019 het Digital Workplace Day Event in de 3D Makers Zone in Haarlem. Tijdens deze totaal verzorgde middag worden de resultaten van het onderzoek Digitale Mobiliteit 2019 gepresenteerd en overhandigd aan Martin Wörsdörfer, Tweede Kamerlid namens de VVD.

Tevens belichten keynote speakers van Gartner en FME hun visies over de moderne werkplek en zijn er diverse fieldlabs waar de laatste trends en oplossingen worden getoond. De middag is bedoeld voor iedereen die (beleidsmatig) betrokken is bij de Digital Workplace: digital leaders, strategen en beslissers op het gebied van ICT, digitale mobiliteit, HRM, etc).

Inspirerende keynotes

Op de Digital Workplace Day worden bezoekers door keynotes geïnspireerd met ideeën die hen helpen met hun digitale transformatie. De Digital Workplace is immers een cruciaal onderdeel van de digitalisering. De ideale werkplek bestaat uit een goed concept, platformen, cloud software en tools. Maar hoe richt je een moderne werkplek in?

Op dit event zijn HR-managers, (IT)-beslissers en iedereen die verder beleidsmatig betrokken is bij de digitale transformatie, welkom om te ontdekken hoe we werknemers en klanten kunnen ontzorgen met een moderne werkplek. Naast het plenaire programma zijn er fieldlabs waar dienstverleners hun workplace oplossingen tonen aan bezoekers. Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken en de dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Presentatie onderzoek

De opkomst van digitale technologieën verandert de wereld en onze manier van werken in een rap tempo. Daarom hebben initiatiefnemers Dutch IT-channel en Smart Profile voor de tweede keer een onderzoek uitgevoerd naar Digitale Mobiliteit. Tijdens deze Digital Workplace Day worden de uitkomsten gepresenteerd en wordt het onderzoek uitgereikt aan Martin Wörsdörfer, Tweede Kamerlid namens de VVD.

Schrijf u gratis in

Omdat alle aspecten van Digital Workplace aan bod zullen komen, is het programma interessant voor digital leaders en beslissers op het gebied van Digitale Mobiliteit, zoals IT-managers, HR-managers, fleetmanagers, consultants, cultuur- en managementspecialisten en iedereen die beleidsmatig betrokken is bij dit onderwerp.

Locatie

3DMakersZone Haarlem (Smart Industrie Fieldlab)
Oudeweg 91-95
2031 CC Haarlem

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter