Decos lanceert JOIN Now

Decos heeft een opvolger van Decos Direct geïntroduceerd, JOIN Now. Hiermee kunnen gebruikers hun kantoorautomatiseringssoftware, zoals Microsoft Office en Novell, integreren met JOIN, zodat (zaak)dossiers gemakkelijk aangepast en bijgewerkt kunnen worden. Hierdoor is dossierinformatie altijd up-to-date.

JOIN Now is onderdeel van JOIN, de softwaresuite van Decos die bedrijven in staat stelt sneller, efficiënter en klantvriendelijker te werken door werkprocessen te digitaliseren. De JOIN-productlijn bevat onder meer een digitaal loket, een zaaksysteem met geïntegreerd document management en klantcontactsysteem. De softwaremodule JOIN Now zorgt ervoor dat werknemers vanuit Microsoft Office en Novell hun digitale dossiers bij kunnen werken. Een mail in Outlook en een Word-document kunnen bijvoorbeeld met enkele handelingen aan het digitale dossier worden toegevoegd.

Gebruikersgemak

Bij JOIN Now is er onder andere gewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid. Medewerkers gaan intuïtief te werk en hebben geen handleiding meer nodig om hun administratie op orde te hebben. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe functies ontwikkeld in JOIN Now, zoals integratie met de werkvoorraad, het creëren en aanmaken van nieuwe dossiers en de mogelijkheid om meerdere mails tegelijkertijd op te slaan. Bovendien is er een ‘recent’-functie die medewerkers direct toegang geeft tot de laatst gebruikte informatiebronnen. De softwaremodule werd ontwikkeld in samenwerking met de gemeenten Noordwijkerhout en Eijsden-Margraten en octrooi- en merkenbureau Novagraaf.

Gemeente Noordwijkerhout

De gemeente Noordwijkerhout is de eerste gemeente waar JOIN Now is geïmplementeerd. “Het verschil tussen Decos Direct en JOIN Now is de gebruiksvriendelijkheid en het feit dat je zaakgericht werkt met JOIN Now,” vertelt Anja de Boer, medewerker informatievoorziening bij de gemeente Noordwijkerhout. “Binnen Decos Direct werd er bijvoorbeeld nog veel gewerkt met documenten en documentboeken en dat zegt medewerkers gewoon niet zoveel. Ze werken met een zaak. Doordat je documenten nu administreert als zaak, is het voor hen prettiger en duidelijker waar ze mee bezig zijn. We zijn nu bezig om een digitaal archief op te bouwen en het is dan belangrijk dat mensen hun zaken zo compleet mogelijk maken. Een gebruiksvriendelijke toepassing als JOIN Now is daarbij onmisbaar.”

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter