Congres Overheid 360

Thema: slimme ICT voor maatschappelijke opgaven

Op 17 mei 2017 is het Congres Overheid 360° terug! Hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de Overheid. Deze editie staat in het teken van ‘Slimme ICT voor maatschappelijke opgaven’.

De complexiteit van informatievoorziening neemt toe, de rijksoverheid decentraliseert en centraliseert tegelijkertijd en grote gemeenten verstedelijken. Oftewel, de taken van gemeenten veranderen continu. Dat roept maatschappelijke vragen op:

Congres Overheid 360°
Woensdag, 17 mei 2017
Van 9 – 18 uur
Supernova & Kinepolis, Utrecht

  • Wat heb je als overheidsorganisatie nodig om deze maatschappelijke opgaven aan te gaan?
  • Wat betekent dit voor je organisatie, dienstverlening en de manier waarop je samenwerkt in de keten?
  • Welke rol speelt ICT hierin?
  • En hoe zorg je voor een stabiele informatievoorziening in deze continu veranderende omgeving?

Kom op 17 mei 2017 naar het Congres Overheid 360° voor de antwoorden. Hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de Overheid.

Programma van Overheid 360°

Deze editie van Overheid 360° staat in het teken van de slimme ICT voor maatschappelijke opgaven. De overheid staat voor vraagstukken op het gebied van leefbaarheid, veiligheid, bereikbaarheid en gezondheid. Om goed met deze vraagstukken om te gaan zijn vaak aanpassingen in de organisatie, samenwerkingen met stakeholders en vergaande inzet van data- en informatietechnologie nodig. Maar hoe zorg je voor een stabiele informatievoorziening in deze continu veranderende omgeving? Hoe creëer je een heldere toekomstvisie op informatiemanagement? En wat betekent dat voor je organisatie, dienstverlening en samenwerking met stakeholders?

Het programma van Overheid 360° helpt je op weg door praktische sessies gericht op de drie grootste uitdagingen die gepaard gaan met de maatschappelijke opgaven.

Voor wie?

Medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Overheid 360° is bedoeld voor de gehele organisatie. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.

Lees verder

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter