Celonis brengt gratis process mining-software op de markt

Process mining is een relatief nieuwe en baanbrekende technologie

Celonis, een organisatie in bedrijfstransformatie-software, brengt zijn oplossing Snap op de markt. Deze nieuwe versie van Celonis Intelligent Business Cloud is gratis beschikbaar voor iedereen.

Het nieuwe product is ontworpen voor kleinere bedrijven, startups en individuele gebruikers. Door Snap kan iedereen aan de slag met geavanceerde process mining-software.

“Process mining is een relatief nieuwe en baanbrekende technologie; we zijn er trots op te kunnen zeggen dat we een pionier zijn op dit gebied. Met process mining kunnen bedrijven complexe bedrijfsprocessen inzichtelijk maken en actie ondernemen om bedrijfstransformatie te realiseren”, zegt Alex Rinke, co-CEO van Celonis. “Maar ondanks de groeiende populariteit is process mining voor veel mensen nog steeds ingewikkeld of lijkt het buiten bereik. Ons doel is om dat te veranderen met Snap. Met deze oplossing maken we process mining toegankelijk voor iedereen.”

Om dat te bereiken bevat de oplossing ingebouwde hulpmiddelen, zoals video’s en walkthroughs. Deze begeleiding maakt het eenvoudig om te starten met Snap.

Een aantal belangrijke features van Celonis Snap zijn:

  • Data Connectors: Krijg inzicht in vrijwel elk proces door flat files te uploaden of verbinding te maken met Google Sheets of ServiceNow.
  • Proces Discovery: Visualiseer het proces objectief en begrijp alle variaties, storingen en mogelijkheden voor verbetering.
  • Proces Analysis: Identificeer de hoofdoorzaken van processchommelingen en -afwijkingen, en bereken de impact op het bedrijf.
  • Team Collaboration: Deel procesinzichten direct met anderen en werk beter samen.
  • Conformance Checker: Weet precies wat de oorzaken zijn van afwijkingen van standaardprocessen. Upload PM-modellen of bouw eigen PM-modellen en voer een onmiddellijke audit uit.
  • Benchmarking: Vergelijk processen binnen de afdeling om best practices op te sporen.

Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven voor Snap.

Over Celonis

Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Celonis heeft kantoren in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten, en het Verenigd Koninkrijk.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter