Brother all-in-one voor het MKB wint de winter 2018 Pick Award

 

De MFC-L9570CDW, onderdeel van de nieuwste Brother kleurenlaserserie, is door BLI erkend als een uitstekende kleurenlaser multifunctionele machine voor kleine en middelgrote bedrijven.

Het topmodel all-in-one, biedt betrouwbaarheid zonder gebreken en beperkt stilstand tot een minimum. Daarom is deze door Keypoint Intelligence – Buyers Lab bekroond met een Winter 2018 Pick-award.

De toonaangevende onafhankelijke tester, Buyers Lab, prees met name:

Onberispelijke betrouwbaarheid, die de productiviteit verhoogt en stilstand minimaliseert.
Hoge afdruk- en kopieerkwaliteit.
Gestroomlijnde workflows, dankzij uitzonderlijk snelle scansnelheden en vereenvoudigde integratie van cloudservices.
Indrukwekkende mogelijkheden waaronder het open source platform Brother Solutions Interface (BSI).
Martin Soane, European Lab Manager voor Keypoint Intelligence – Buyers Lab, zei: “Dynamische gebruikers zullen geen problemen hebben met het snel produceren van kwalitatief hoge afdrukken met de Brother MFC-L9570-serie. De afdrukkwaliteit viel positief op, met afbeeldingen in heldere kleuren, consistent donkere partijen en heldere, duidelijke tekst. De printer beschikt over hoge print- en kopieersnelheiden, maar de scansnelheden zijn ongekend. De MFC-L9570 heeft een toonaangevende maximale papiercapaciteit en verbruiksartikelen met een hoge capaciteit, waardoor onderbrekingen in de workflow worden geminimaliseerd.”

Marlene Orr, Directeur Printer en MFP Analysis voor Keypoint Intelligence – Buyers Lab, voegt toe: “De Brother MFC-L9570CDW is een compacte en betaalbare keuze voor het MKB, met geavanceerde functionaliteit en maximale productiviteit dankzij het intuïtieve ontwerp en de krachtige scanfuncties.”

John Goossens van Brother Nederland vertelt: “Een winter 2018 award van BLI is opnieuw een bevestiging dat wij bezig zijn om onze klanten voortdurend meer waarde te bieden via verbeteringen en productinnovaties. De MFC-L9750CDW is de perfecte printer voor bedrijven die optimale betrouwbaarheid verwachten van hun print- en scanapparatuur.”

De aanbeveling van BLI wordt zeer gerespecteerd en is een van de zwaarste beoordelingen binnen de sector, waarbij ervaren analisten producten twee maanden lang grondig beoordelen.

Terwijl Brother’s all-in-one MFC-L9570CDW een Winter 2018 Pick Award ontving, werd de volledige L8000- en L9000-serie erkend met betrekking tot betrouwbaarheid in 2017.

Alle modellen in het assortiment werden sterk aanbevolen of aanbevolen door BLI na beoordeling van hun waarde, beeldkwaliteit, bruikbaarheid, functies, snelheid en betrouwbaarheid.

Er werd geen enkel vastgelopen vel papier gemeld voor de Brother MFC-L9570CDW tijdens een duurzaamheidstest van 80.000 afdrukken. Onderhoud na de test was niet nodig, waardoor het apparaat een uitstekende beoordeling kreeg voor betrouwbaarheid.

Brother Nederland is een toonaangevende speler in de printermarkt en heeft een kantoor in Amstelveen. Via een netwerk van resellers zijn de Brother producten en services beschikbaar in Nederland. Brother is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van inkjet- en laserprinters, labelprinters, scanners en diverse oplossingen. Alle productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 14001. Brother producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, duurzaamheid en geavanceerde technologische innovaties.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter