Box kondigt internationale gegevensopslag aan met Box Zones

Box heeft deze week tijdens de Box World Tour Europe de introductie van Box Zones aangekondigd, waarmee bedrijven de keuze krijgen om gegevens verspreid over Europa en Azië op te slaan. Met Box Zones kunnen bedrijven essentiële content centraliseren en productiviteit verbeteren.

Daarnaast pakt Box Zones de vereisten voor lokale gegevensopslag aan. Door gebruik te maken van Amazon Web Services (AWS) en IBM Cloud, kan met Box Zones de inhoud in Box worden opgeslagen in Duitsland, Ierland, Singapore en Japan, afhankelijk van de wensen van de klant. In navolging van diensten als Box KeySafe en Box Governance is Box Zones de nieuwste manier waarop Box zijn klanten keuze en flexibiliteit biedt in de manier hoe zij Box gebruiken.

“Bedrijven zijn tegenwoordig meer verbonden, en er wordt meer en internationaler samengewerkt dankzij de kracht van de cloud”, zegt Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. “Maar veel bedrijven worden n door lokale wetten en regelgeving gedwongen om in te leveren op technologie, wat nadelige gevolgen heeft voor het succes van het bedrijf en de mate van productiviteit en de samenwerking van werknemers. Box Zones zal de digitale transformatie voor zakelijke klanten in heel Europa en Azië stimuleren en de internationale bekendheid van Box vergroten.”

Keuzevrijheid

“Gesteund door de expertise en ervaring van 6500 medewerkers wereldwijd, is Box Zones een oplossing voor veel van de grote uitdagingen waarmee we te maken hebben,” aldus Roland Daane, Corporate Information Manager, Royal HaskoningDHV. “We zijn erg enthousiast met dit bericht dat Box ons nog meer keuzevrijheid geeft voor het beheer en de beveiliging van onze inhoud. Hierdoor kunnen wij ons richten op het combineren van internationale expertise met lokale kennis om multidisciplinaire consultancy-diensten te leveren in meer dan 150 landen.”

Box Zones voldoet aan de behoeften van klanten die regionale opslag van inhoud vereisen zonder concessies te doen op moderne samenwerkingsfuncties zoals watermerken in een document, gereguleerde machtigingen, het maken van opmerkingen en plaatsen van taken, het delen van bestandsvoorbeelden. Daarnaast kent Box Zones een verregaande integratie met tools die bedrijven het meest gebruiken, zoals Office 365 en Salesforce.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter