Bibliotheeksysteem Folio breidt uit met Jisc

Folio-platform biedt antwoord op de huidige behoeften van bibliotheken, en biedt mogelijkheden voor groei en innovatie die verder gaat dan de traditionele bibliotheekprocessen.

Folio, een community die opgericht is voor de ontwikkeling van een open source bibliotheekserviceplatform (Library Services Platform, LSP), gaat samenwerken met Jisc. Jisc, expert op het gebied van digitale technologieën voor onderwijs en onderzoek, zal zijn expertise inzetten als partner in het Folio-initiatief en zal tevens waar mogelijk in zijn eigen projecten gebruikmaken van de technologieën van Folio.

Ross MacIntyre, Head of Library Analytics Services bij Jisc: “Jisc wil graag betrokken zijn bij Folio en een bijdrage leveren aan de innovatieve projecten die erop gericht zijn de toekomst van bibliotheken mede vorm te geven. Als voorstander van digitale toekomstgerichte technologieën ...

De rest van deze pagina is alleen beschikbaar voor abonnees ...

Log hieronder in als u een account heeft. Geen account? Neem dan vrijblijvend een gratis proefabonnement van 1 week, of bekijk de collectie open artikelen.

Anderen lazen ook