Arend van Houwelingen nieuwe Managing Director CRM Partners

Drie partners vormen na overname brightONE nieuwe directie CRM Partners Group

Arend van Houwelingen (42) is per 1 februari 2017 de nieuwe managing director van CRM Partners bv in Barneveld.

In zijn nieuwe rol gaat Arend zich toeleggen op het bevorderen van kwaliteit en innovatie, zodat CRM Partners haar klanten optimaal kan ondersteunen in het volledige spectrum van Customer Engagement. Bovendien wordt Arend voorzitter van het managementteam. Hij heeft jarenlange ervaring in commerciële functies binnen IT en technologie, bij onder andere softwareleverancier Everest. Arend werkte hiervoor al vier jaar voor CRM Partners als business manager. In die functie was hij verantwoordelijk voor de volledige dienstverlening in de financiële markt.

Arend neemt het stokje over van Emiel Putman, oprichter en een van de drie partners. Emiel vormt nu als CEO samen met de andere twee partners (Rik Dubbink als CTO en Peter Stulp als COO) de directie van de volledige CRM Partners Group. Zij leggen zich toe op de verdere internationalisering van de holding en verbreding van de dienstverlening. Vanuit de holding wordt tevens het beleid rondom onder andere HR, cultuur, finance en marketing verder vormgegeven. Deze wijziging in het bestuur is een gevolg van de recente overname van brightONE, dat verdergaat onder de naam CRM Partners Customer Service bv.

De CRM Partners Group bestaat nu uit CRM Partners bv in Barneveld, CRM Partners Customer Service bv in Amersfoort en CRM Partners AG in Eschborn, Duitsland. De ambitie van de CRM Partners Group is om Europees marktleider te worden op het gebied van Customer Engagement.

Emiel Putman, managing partner van de CRM Partners Group: “Arend heeft zich bewezen als een zeer bekwame manager. Hij heeft de organisatie de afgelopen jaren goed leren kennen en heeft veel ervaring op het operationele en commerciële vlak. Bovendien heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de sterke groei van CRM Partners. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat hij de aangewezen persoon is om de missie van CRM Partners bv – waarbij wij onze klanten geliefd maken bij hun klanten – te volbrengen.”

“Zowel de markt als CRM Partners is klaar voor de volgende stap”, zegt Arend van Houwelingen, managing director bij CRM Partners. “Steeds meer bedrijven zetten in op Customer Engagement. Daarvoor is niet alleen slimme technologie nodig, maar ook een menselijke en organisatorische verandering. Ons doel is om de komende jaren uit te groeien tot een partner die bedrijven op beide assen ondersteunt. Ik zie het als een persoonlijke uitdaging om hier het maximale uit te halen.”

Over CRM Partners

CRM Partners helpt bedrijven bij een naadloze integratie van Customer Engagement in hun bedrijfsprocessen op basis van het Microsoft platform. De drie business units samen leveren producten en diensten in de agri, finance, members en telecommarkt. CRM Partners is gevestigd in Nederland en Duitsland en opereert ook in Engeland.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter