Agile zoals het bedoeld is

Slagvaardig werken (zonder de bureaucratische rompslomp)

Ben je enthousiast over agile werken, maar vraag je je af hoe agile te rijmen is met al die vergaderingen? Of wil je gewoon weten hoe het werkt? In dit boek kun je lezen hoe je het beste uit agile haalt.

Nu technologie en inzichten steeds sneller veranderen, is agile een onmisbaar concept. Maar de bureaucratie die methoden als scrum met zich meebrengen, heeft weinig te maken met het oorspronkelijke gedachtegoed. Je wilt in je projecten en in je organisatie niet nog meer checklists en vergaderingen, je wilt gewoon snel inspelen op marktkansen.

In dit boek kun je lezen wat er mis is met de manier waarop we agile werken, hoe het bedoeld is is en hoe je dit succesvol kunt toepassen.

Christine Karman is ondernemer, uitvinder en software-­ontwikkelaar. Ze maakte naam als oprichter van vernieuwende IT-bedrijven en was Technology Pioneer van het World Economic Forum. Ze ontwikkelde nieuwe technologie voor ondernemingen en was verantwoordelijk voor projecten bij uiteenlopende organisaties, van attractie­parken tot overheidsinstanties.

Specificaties

Titel: Agile zoals het bedoeld is
Ondertitel: Slagvaardig werken (zonder de bureaucratische rompslomp)
Uitgeverij: Uitgeverij Haystack
ISBN: 9789461263575
Auteur: Christine Karman
Omvang boek: 128 pagina’s
Uitvoering: Gebonden en e-book

Inkijkexemplaar bij Managementboek

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter