Afhandelen van retourzendingen en order picking vernieuwd

„Dematic pocket sorter systeem.jpg“: De pocket sorter van Dematic is uiterst geschikt voor het afhandelen van retourzendingen en handling van artikelen in mode- en e-commerce bedrijven. (Foto: Dematic)

 

Heusenstamm, 8 mei 2018 – Dematic GmbH brengt de tweede generatie van het pocket sorter systeem op de markt. Met dit geautomatiseerde hangbaansysteem kunnen opgehangen artikelen, plat verpakte voorwerpen en zelfs dozen opgeborgen, gesorteerd en tijdelijk opgeslagen worden. De pocket sorter is dan ook een ideale oplossing voor het verwerken van retourzendingen en voor handling van artikelen in e-commerce bedrijven. De grootste voordelen op technisch vlak zijn een verhoogde betrouwbaarheid van het systeem en de lagere onderhoudsfrequentie. Het tweede generatie kettingsysteem vervaardigd uit kunststof en op aandrijfrollen is veel efficiënter dan een systeem met de gebruikelijke metale...

De rest van deze pagina is alleen beschikbaar voor abonnees ...

Log hieronder in als u een account heeft. Geen account? Neem dan vrijblijvend een gratis proefabonnement van 1 week, of bekijk de collectie open artikelen.

Anderen lazen ook