Advocatenkantoor kiest voor DMS van Transform Data

Custodian for Legal gekozen voor document-, e-mail- en projectmanagement.

Transform Data International kondigt met trots aan dat Custodian for Legal door Boels Zanders Advocaten is gekozen als het systeem voor document-, e-mail- en projectmanagement. De implementatie wordt deze maand gestart en zal naar waarschijnlijkheid in oktober 2017 zijn afgerond.

Boels Zanders Advocaten hecht veel waarde aan de adoptie van IT door haar medewerkers aangezien dit de basis vormt voor continue innovatie en optimalisatie van de organisatie en werkprocessen. Daar Custodian for Legal gebruikt maak van Microsoft Office 365 profiteert Boels Zanders van de geïntegreerde functionaliteit zoals een sociaal intranet, cliënt portalen, online vergaderen en samenwerken via Skype en de ondersteuning van de mobiele werker.

Met de nieuwe cloud gebaseerde IT-omgeving is Boels Zanders in staat om de samenwerking tussen cliënten, externe partijen en interne medewerkers eenvoudig en zeer veilig te faciliteren. Het huidige document management systeem vervalt, het volledige dossier word opgeslagen en beheerd in Office 365.  Tevens kan extra functionaliteit aan dossiers worden toegevoegd zoals notities, taken, kalenders en intelligente rapportages. Outlook blijft hierbij de primaire interface zoals gebruikers gewend zijn.

Rob Kubben, managing partner binnen Transform Data, “We zijn trots om Boels Zanders aan ons klantenbestand toe te voegen en om te zien dat onze Custodian for Legal oplossing naadloos aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen van Boels Zanders”

Jos Meuwissen, ICT Manager van Boels Zanders: “We hebben de oplossing van Transform Data International geëvalueerd en deze blijkt perfect binnen onze Microsoft Office 365 strategie te passen. Custodian for Legal geeft invulling aan onze behoeften rondom het managen en veilig delen van informatie en procesmatig werken met cliënten, offline werken (o.a. voor KEI) en het creëren van interactieve rapportages.”

Over Boels Zanders Advocaten

Boels Zanders is een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland met internationale allure. Boels Zanders biedt juridische dienstverlening in vele rechtsgebieden zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, vastgoedrecht en familierecht. Voor specifieke branches en sectoren heeft Boels Zanders de kennis gebundeld in specialistische sectorteams. Boels Zanders staat in de landelijke top 25 van grootste advocatenkantoren en is ook internationaal actief als lid van Advoc. Boels Zanders voldoet aan de strenge kwaliteitsnormering van ISO 9001:2015.

Over Transform Data International

Transform Data gaat uit van context gebaseerde systemen op basis van het ‘Business First, Users First’-principe. Door prioriteit te geven aan bedrijfsinnovatie en de eindgebruikers creëert Transform Data op basis van gerenommeerde softwareproducten een omgeving die gestructureerde data, ongestructureerde data en beheerde activiteiten samenbrengt in een intuïtieve gebruikersinterface. Adoptie is het doel. Transform Data richt zich op een brede doelgroep, maar heeft een specifieke focus op de zakelijke en financiële dienstverleners, advocatenkantoren en juridische afdelingen.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter