4DMS wordt onderdeel van Impress

4DMS uit IJsselstein is per 25 april 2017 onderdeel van Impress. Met deze overname versterkt Impress haar toekomstige marktpositie op het gebied van klantcommunicatie. De samenvoeging versterkt de klantpropositie van zowel Impress als 4DMS.

Beide organisaties zullen autonoom blijven functioneren, maar vooral door het bundelen van onder andere de sterke IT-platformen kunnen direct synergievoordelen worden gerealiseerd voor opdrachtgevers.

De complementaire dienstverlening is één van de belangrijkste drijfveren achter deze overname aldus algemeen directeur van Impress, Joop Agterberg: “Waar Impress vooral als een data-specialist bekend staat op het gebied van Financial Services, Marketing Operations en Publishing Services, zien we dat de markt steeds meer digitale oplossingen vraagt. Met 4DMS in onze familie vergroten we onze data-analyse en digitale expertise en kunnen we opdrachtgevers van beide organisaties nóg beter voorzien van diensten in de volledige keten van klantcommunicatie”.

Ook Jos van der Vorst, directeur van 4DMS, benadrukt de kansen die deze overname biedt: “Impress is een partij die qua cultuur en dienstverlening uitstekend bij ons past. We werken al enkele jaren samen en in deze periode hebben wij gemerkt dat we gezamenlijk nog beter onze klanten kunnen bedienen. Door de krachten te bundelen ontstaat een organisatie die klaar is voor een mooie “crossmediale” toekomst”.

Deze overname brengt Impress in de top 3 van serviceproviders op het gebied van klantcommunicatie en vertegenwoordigen beide organisaties een gezamenlijke omzet van ongeveer 15 miljoen euro, waar 130 FTE’s werkzaam zijn. Naast autonome groei, denkt Impress nadrukkelijk na over toekomstige aquisities om het portfolio verder uit te breiden.

Over Impress en 4DMS

Impress levert diensten en oplossingen voor de uitwisseling van fysieke en digitale informatiestromen voor organisaties door klanten te ondersteunen met advies, planning en uitvoering op het gebied van Marketing Operations, Publishing- en Financial Services. Vanwege de raakvlakken tussen deze gebieden, biedt Impress een optimaal geïntegreerde dienstverlening. Dit doen zij voor vele aansprekende opdrachtgevers waaronder banken, verzekeringsmaatschappijen, fondsenwervers, uitgeverijen, opleidingsinstituten, overheden en het MKB en maakt het een van de de top 3 serviceproviders van Nederland.

4DMS is specialist op het gebied van advies, begeleiden en ontzorgen van opdrachtgevers bij de uitvoering van hun 1-op-1 (marketing)communicatie-activiteiten. Dit doen zij door de unieke kracht van e-mail, direct mail, mobile, web, social media en call in te zetten. Individueel of als combinatie.

Anderen lazen ook

Laat een bericht achter