Abonnement

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in uw vakgebied Enterprise Information Management. Neem een abonnement op VIPdoc.nl, de onafhankelijke portal voor EIM-professionals. Wij bieden aan iedere bezoeker het laatste nieuws, inspirerende blogs en een overzicht van interessante events. Abonnees krijgen daarnaast toegnag tot premium content: actuele inzichten, best practices, case studies, interviews en scherpe analyses.

Voor u als EIM-professional is VIPdoc.nl onmisbaar in uw dagelijkse praktijk!

Abonneren

Tot en met 22 januari 2017 is vipdoc.nl gratis toegankelijk voor iedereen. Daarna zal de meeste content alleen beschikbaar zijn voor abonnees.

Voor de goede orde: met ingang van januari 2017 zullen er geen VIP-magazines meer verschijnen. Het laatste papieren magazine is verschenen in december 2016.

Abonnees VIP-magazine

Heeft u nog een actief, reeds betaald abonnement op het papieren VIP Magazine? Dan heeft u vanaf 22 januari 2017 voor de resterende duur van uw abonnement recht op toegang tot de premium content op deze site.

Via een abonnementsformulier kunt u zich binnenkort aanmelden voor het omzetten van uw oude abonnement naar een abonnee-account voor deze site.

NB Gratis relatie-abonnementen kunnen helaas niet gratis worden omgezet in een gratis account voor deze site. We nodigen u uit ons te ondersteunen door een betaald abonnement af te nemen.

Nieuwe vipdoc.nl-abonnees

Heeft u op dit moment nog geen actief abonnement op VIPdoc? Dan kunt u via een abonnementsformulier een nieuw abonnement afsluiten. De kosten hiervan bedragen 75 euro (excl. btw) per jaar.

Administratie

Voor overige administratieve wijzigingen en voor algemene vragen kunt u gebruikmaken van het mailadres administratie@vipdoc.nl